KAYSERİ / YAHYALI - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Yenice Mahallesi Çat Sokak YAHYALI
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğrenci olmanın idealini ve değişimini yasayacak öğrenciler yetiştirmek
Misyon
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´nu tercih eden çalışkan ve yetenekli öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularını geliştiren, tüm potansiyellerini kullanmalarına fırsat tanıyarak ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine yönelik mesleklerde basarili olmalarını sağlayacak yeteneklere sahip olarak mezun olmalarını; Eğitimin bu aşamasından sonraki yaşamlarına donanımlı olarak devam etmelerini temin edecek projelerle çalışmak.
Başarılar
- “Ben” yerine “Biz” felsefesine inanırız. 2- Doğru ve etkili bir iletişimin eğitimde başarıyı artıracağına inanırız 3- Araştırma bütün öğrenme faaliyetlerimizde temel unsur olacaktır. 4- Başarının yerini hiçbir mazeret dolduramaz anlayışımız olacaktır.
08.40-14.50
var